Anna juul instagram

Anna Juul (@vampyr1987) • Instagram photos and videos

17.4k Followers, 35 Following, 1197 Posts – See Instagram photos and videos from Anna Juul (@vampyr1987)

Anna Juul on Instagram: “Har en lille tekst i dette blad og har …

Anna Juul på Instagram: “Har en lille tekst i dette blad og har til samme lejlighed opfundet alteregoet “Anna Juul” – en helt igennem beige persontype med grim næse pga at fysiske træk også er karaktertegnende. Mere er der egentlig ikke at sige om hende, hendes karakterbeskrivelse er meget kort, beige og grim næse.”

145 Likes, 0 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Har en lille tekst i dette blad og har til samme lejlighed opfundet alteregoet “Anna Juul” …

145 Likes, 0 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Har en lille tekst i dette blad og har til samme lejlighed opfundet alteregoet “Anna Juul” – en helt igennem beige persontype med grim næse pga at fysiske træk også er karaktertegnende. Mere er der egentlig ikke at sige om hende, hendes karakterbeskrivelse er meget kort, beige og grim næse.”

Anna Juul on Instagram: “Sig hej til min krop og min …

Anna Juul på Instagram: “Sig hej til min krop og min flæskemave, var oppe i nat i søvne og spise kage. Sig hej til mine høje sko. Står på toppen af rundetårn og laver en performance hvis du sku spørge fra nogen. Ps har store bryster og knepper nogenlunde”

730 Likes, 12 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Sig hej til min krop og min flæskemave, var oppe i nat i søvne og spise kage.

730 Likes, 12 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Sig hej til min krop og min flæskemave, var oppe i nat i søvne og spise kage. Sig hej til mine høje sko. Står på toppen af rundetårn og laver en performance hvis du sku spørge fra nogen. Ps har store bryster og knepper nogenlunde”

Anna Juul on Instagram: “Har en dygtig kæreste! Jeg selv har …

Anna Juul på Instagram: “Har en dygtig kæreste! Jeg selv har haft det meget pfizer-andet-stik/polterabend(🤔)-agtigt i denne weekend.”

679 Likes, 6 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Har en dygtig kæreste! Jeg selv har haft det meget pfizer-andet-stik/polterabend( )-agtigt i …

679 Likes, 6 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Har en dygtig kæreste! Jeg selv har haft det meget pfizer-andet-stik/polterabend(🤔)-agtigt i denne weekend.”

Anna Juul on Instagram: “Jeg håber, at dem, der bestemmer …

Anna Juul on Instagram: “Jeg håber, at dem, der bestemmer, forstår, at det er rigtige mennesker, der ødelægges i deres psykiatri. Og nej, det her handler ikke lige om VM i Qatar, for det ved jeg ikke noget om. Kun at jeg har boycuttet fodbold siden jeg blev født, og at sport altid har forekommet mig noget politisk, men altså, det er da sikkert blevet værre, hvad ved jeg. Det er psykiatrien jo også.”

538 Likes, 4 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Jeg håber, at dem, der bestemmer, forstår, at det er rigtige mennesker, der ødelægges i deres …

538 Likes, 4 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Jeg håber, at dem, der bestemmer, forstår, at det er rigtige mennesker, der ødelægges i deres psykiatri. Og nej, det her handler ikke lige om VM i Qatar, for det ved jeg ikke noget om. Kun at jeg har boycuttet fodbold siden jeg blev født, og at sport altid har forekommet mig noget politisk, men altså, det er da sikkert blevet værre, hvad ved jeg. Det er psykiatrien jo også.”

Anna Juul on Instagram: “Fredag ”

Anna Juul on Instagram: “Fredag 🤪🤪🤪”

52 Likes, 0 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Fredag ”

52 Likes, 0 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Fredag 🤪🤪🤪”

Anna Juul on Instagram: “Jeg finder det grundlæggende godt …

Anna Juul on Instagram: “Jeg finder det grundlæggende godt, at der i disse dage rent faktisk er fokus på psykiatrien, mens jeg samtidig finder det fucked up at det kommer i kølvandet på en tragedie. Men det sker vel tit. Jeg håber, at man tænker den forfra og ikke bare symptombehandler, når man når så langt. Jeg tænker meget over, hvorfor antallet af sindslidende er steget eksplosivt. Er vi blevet bedre til at diagnosticere, er vi blevet dårligere til at tale om, at livet (også) er lidelse, er der noget i badevandet, hvem ved. Jeg ved dog at det for mig og mange andre har været for svært at få hjælp, hvilket har medført unødig lidelse, men jeg ved også, at den “rigtige” hjælp faktisk kan hjælpe, eller i hvert fald har hjulpet mig. Så af hjertet tak til behandlingstilbuddet OPUS, mere af den slags, selvom det nok er dyrt. Ved ikke lige hvad billedet skal, men altså, er meget træt i øjeblikket.”

586 Likes, 4 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Jeg finder det grundlæggende godt, at der i disse dage rent faktisk er fokus på psykiatrien, …

586 Likes, 4 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Jeg finder det grundlæggende godt, at der i disse dage rent faktisk er fokus på psykiatrien, mens jeg samtidig finder det fucked up at det kommer i kølvandet på en tragedie. Men det sker vel tit. Jeg håber, at man tænker den forfra og ikke bare symptombehandler, når man når så langt. Jeg tænker meget over, hvorfor antallet af sindslidende er steget eksplosivt. Er vi blevet bedre til at diagnosticere, er vi blevet dårligere til at tale om, at livet (også) er lidelse, er der noget i badevandet, hvem ved. Jeg ved dog at det for mig og mange andre har været for svært at få hjælp, hvilket har medført unødig lidelse, men jeg ved også, at den “rigtige” hjælp faktisk kan hjælpe, eller i hvert fald har hjulpet mig. Så af hjertet tak til behandlingstilbuddet OPUS, mere af den slags, selvom det nok er dyrt. Ved ikke lige hvad billedet skal, men altså, er meget træt i øjeblikket.”

Anna Juul on Instagram: “Kære jer. Jeg skriver for at sige, at …

Anna Juul on Instagram: “Kære jer. Jeg skriver for at sige, at jeg tager en instagrampause på ubestemt tid pga. depressiv og udbrændt. Så hvis jeg ikke svarer er…”

1660 Likes, 47 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Kære jer. Jeg skriver for at sige, at jeg tager en instagrampause på ubestemt tid pga.

1,659 Likes, 47 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Kære jer. Jeg skriver for at sige, at jeg tager en instagrampause på ubestemt tid pga. depressiv og…”

Anna Juul on Instagram: “Det var egentlig begyndt at gå lidt …

Anna Juul på Instagram: “Det var egentlig begyndt at gå lidt bedre, havde sneget mig op på en 3’er på min skizoskala, men er tilbage på en solid halvanden efter gårsdagens pressemøde hvor mette aflyste sommeren. Havde ellers glædet mig til at dække roskilde festival og møde taylor swipp, men altså, nej. Sådan er det, er jo optimist, så vil bare nyde at mit liv er reduceret til skypemøder og ingen indkomst. Hallelujah. Måske jeg fortsætter med at digte lidt, måske jeg laver min egen festival i min lejlighed, kan skrive om den oplevelse for alle der vil betale for det. Kh VK”

230 Likes, 5 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Det var egentlig begyndt at gå lidt bedre, havde sneget mig op på en 3’er på min skizoskala, …

230 Likes, 6 Comments – Anna Juul (@vampyr1987) on Instagram: “Det var egentlig begyndt at gå lidt bedre, havde sneget mig op på en 3’er på min skizoskala, men er tilbage på en solid halvanden efter gårsdagens pressemøde hvor mette aflyste sommeren. Havde ellers glædet mig til at dække roskilde festival og møde taylor swipp, men altså, nej. Sådan er det, er jo optimist, så vil bare nyde at mit liv er reduceret til skypemøder og ingen indkomst. Hallelujah. Måske jeg fortsætter med at digte lidt, måske jeg laver min egen festival i min lejlighed, kan skrive om den oplevelse for alle der vil betale for det. Kh VK”

Keywords: anna juul instagram