Hil dig frelser og forsoner tekst

Hil dig, Frelser og Forsoner – Folkekirken.dk

Hil dig, Frelser og Forsoner | Folkekirken.dk

1. Hil dig, Frelser og Forsoner! Verden dig med torne kroner, du det ser, jeg har i sinde rosenkrans om kors at vinde, giv dertil mig mod og held!

Hil dig, Frelser og Forsoner – Højskolesangbogen

Hil dig, Frelser og Forsoner

Salmen er en gendigtning af en gammel salme, der stammer fra Arnulf af Louvain. Teksten foregår i munkecellen, hvordan den ydmyge betragter den korsfæstede.

Salmen er en gendigtning af en gammel salme, der stammer fra Arnulf af Louvain. Teksten foregår i munkecellen, hvordan den ydmyge betragter den korsfæstede. Grundtvig fordyber sig i denne andagt, der med al dens tvivl og fornyede tro for ham er forudsætningen for det udadvendte, folkelige liv. Højskolesangbogen bringer organisten C.C. Hoffmanns storslåede romantiske melodi.

Salme 192 – Den Danske Salmebog Online

Den Danske Salmebog Online – Salme 192

Hil dig, Frelser og Forsoner! Verden dig med torne kroner, du det ser, jeg har i sinde rosenkrans om kors at vinde, giv dertil mig mod og held!

På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, påske og pinse.

Hil dig, Frelser og Forsoner – Det Kgl. Biblioteks tekstportal

Hil dig, Frelser og Forsoner – Det Kgl. Biblioteks tekstportal

Hil dig, Frelser og Forsoner! Verden Dig med Torne kroner, · For Dit Ansigt vil jeg træde, Thi jeg troer, Du er tilstæde; · I Dit røde Hav jeg havner, Dine Fødder …

Gamle Danske Sange: Hil dig, frelser og forsoner! – Ugle.dk

Gamle Danske Sange: Hil dig, frelser og forsoner!

Hil dig, frelser og forsoner! verden dig med torne kroner, du det ser, jeg har i sinde rosenkrans om kors at vinde, giv dertil mig mod og held …

Gamle Danske Sange: Hil dig, frelser og forsoner!

Hil dig frelser og forsoner – m. lyrics – YouTube

Hil dig, frelser og forsoner – Wikipedia, den frie encyklopædi

Hil dig, frelser og forsoner er en dansk salme, der er skrevet af N.F.S. Grundtvig omkring 1837 og trykt første gang i Sang-Værk til den Danske Kirke.

Hil dig, frelser og forsoner – Wikipedia, den frie encyklopædi

N.F.S. Grundtvig: »Hil dig, Frelser og Forsoner« fra Psalmer og aandelige Sange (1868)

Hil dig, Frelser og Forsoner … Verden dig med Torne kroner, … Teksten følger N.F.S. Grundtvig: Psalmer og aandelige Sange, Bd. 1, Kbh., 1868, pp.

Kalliope er en database indeholdende ældre dansk lyrik samt biografiske oplysninger om danske digtere. Målet er intet mindre end at samle hele den ældre danske lyrik, men indtil videre indeholder Kalliope et forhåbentligt repræsentativt, og stadigt voksende, udvalg af den danske digtning.

NFS Grundtvig (1783–1872) – Hil dig, Frelser og Forsoner

Anne Dorte Michelsen – Hil dig Frelser Og Forsoner Lyrics | Musixmatch

12. jun. 2022 — Lyrics for Hil dig Frelser Og Forsoner by Anne Dorte Michelsen. Hil dig, frelser og forsoner! Verden dig med torne kroner, Du det ser, …

Lyrics for Hil dig Frelser Og Forsoner by Anne Dorte Michelsen. Hil dig, frelser og forsoner!Verden dig med torne kroner,Du det ser, jeg har i sindeRos…

Anne Dorte Michelsen – Hil dig Frelser Og Forsoner Lyrics

Salme 192 – Hil dig frelser og forsoner | Jesus Frelser

17. jan. 2020 — Teksten til lovsangen / salmen. … Den Danske Salmebog 192 – Hil dig, Frelser og Forsoner … Frelsermand, din kærlighed?

Teksten til lovsangen / salmen

Keywords: hil dig frelser og forsoner tekst