Lucia odoom instagram

Lucia Odoom (@luciaodoom) • Instagram photos and videos

15.1k Followers, 2820 Following, 1151 Posts – See Instagram photos and videos from Lucia Odoom (@luciaodoom)

@lucia_odoom • Instagram photos and videos

Sletter denne profil snart så følg mig på min nye profil @luciaodoom. ‍♂️ · 7,380 posts · 6,183 followers · 2,047 following.

Lucia Odoom (@luciaodoom) • Instagram photos and videos

15.1k Followers, 2812 Following, 1148 Posts – See Instagram photos and …

Lucia Odoom (@luciaodoom) • Fotos y videos de Instagram

15,1 mil seguidores, 2.808 seguidos, 1.146 publicaciones – Ve fotos y videos …

15,1 mil seguidores, 2.820 seguidos, 1.151 publicaciones – Ve fotos y videos de Instagram de Lucia Odoom (@luciaodoom)

Poptillægget (@poptillaegget) • Instagram photos and videos

Podcast om popkultur og tidstypisk støj fra internettet Vært er Lucia Odoom · 131 posts · 5,134 followers · 119 following.

Lucia Odoom on Instagram: “Der er podcast om …

Lucia Odoom on Instagram: “Der er podcast om @christineandthequeens big tune ‘People I’ve been sad’ @oskarfehlauer og @madsaxelsen er i panelet og folder @christineandthequeens ud som fænomen, tilstand og queerikon! Hvis man er ny poptillæglytter så velkommen til!💕Der er 170 andre poptillæg podcasts, I kan udforske på Spotify, i ITunes og på Politikens podcast app. Jeg udvælger de næste uger nogle ældre podcast I kan lytte til imens der er pandemi. Jeg kommer også med alverdens andre anbefalinger til hvad man kan læse, lytte og glo på. Hvis der sidder nogen og har ældre poptillæg I kan anbefale nye lyttere så smid en kommentar😊pas på hinanden!”

238 Likes, 5 Comments – Lucia Odoom (@luciaodoom) on Instagram: “Der er podcast om @christineandthequeens big tune ‘People I’ve been sad’ @oskarfehlauer og…

238 Likes, 5 Comments – Lucia Odoom (@luciaodoom) on Instagram: “Der er podcast om @christineandthequeens big tune ‘People I’ve been sad’ @oskarfehlauer og @madsaxelsen er i panelet og folder @christineandthequeens ud som fænomen, tilstand og queerikon! Hvis man er ny poptillæglytter så velkommen til!💕Der er 170 andre poptillæg podcasts, I kan udforske på Spotify, i ITunes og på Politikens podcast app. Jeg udvælger de næste uger nogle ældre podcast I kan lytte til imens der er pandemi. Jeg kommer også med alverdens andre anbefalinger til hvad man kan læse, lytte og glo på. Hvis der sidder nogen og har ældre poptillæg I kan anbefale nye lyttere så smid en kommentar😊pas på hinanden!”

Lucia Odoom on Instagram: “Hallo jeg sætter pris på alle der …

Lucia Odoom on Instagram: “Hallo jeg sætter pris på alle der gør deres bedste også selvom jeg lige for tiden reagerer meget stærkt på min angst overfor vores online væren. De sidste par dage har jeg læst det meste af min arbejdsdag. Jeg har genlæst bell hooks all about love: new visions og skrevet en klumme om bogen til søndagens udgave af Politiken til formatet ‘Genlæst’. Det har påvirket mig meget at prioritere at læse i stedet for kun at sidde foran skærmen. Jeg har besluttet at blive ved med at prioritere dette forevigt. Men sociale medier giver mig en overvældende følelse af at kriserne er alle vegne, og så reagerer jeg ængsteligt. Men at læse i stedet for kun at sidde ved hævesænkebordet var en lindring og en total tilstand af velbehag og nærvær. Min afhængighed af forbindelse clasher med mit behov for fordybelse. Denne dynamik er jeg lige i kontakt med.Foto 1, Toni MorrisonFoto2, bell hooks”

502 Likes, 8 Comments – Lucia Odoom (@luciaodoom) on Instagram: “Hallo jeg sætter pris på alle der gør deres bedste også selvom jeg lige for tiden reagerer …

502 Likes, 8 Comments – Lucia Odoom (@luciaodoom) on Instagram: “Hallo jeg sætter pris på alle der gør deres bedste også selvom jeg lige for tiden reagerer meget stærkt på min angst overfor vores online væren. De sidste par dage har jeg læst det meste af min arbejdsdag. Jeg har genlæst bell hooks all about love: new visions og skrevet en klumme om bogen til søndagens udgave af Politiken til formatet ‘Genlæst’. Det har påvirket mig meget at prioritere at læse i stedet for kun at sidde foran skærmen. Jeg har besluttet at blive ved med at prioritere dette forevigt. Men sociale medier giver mig en overvældende følelse af at kriserne er alle vegne, og så reagerer jeg ængsteligt. Men at læse i stedet for kun at sidde ved hævesænkebordet var en lindring og en total tilstand af velbehag og nærvær. Min afhængighed af forbindelse clasher med mit behov for fordybelse. Denne dynamik er jeg lige i kontakt med.Foto 1, Toni MorrisonFoto2, bell hooks”

I dag lavede vi mad i Camillas arbejdskøkken med min far. Så …

Lucia Odoom on Instagram: “I dag lavede vi mad i Camillas arbejdskøkken med min far. Så taknemlig for denne dag❤️”

253 Likes, 2 Comments – Lucia Odoom (@luciaodoom) on Instagram: “I dag lavede vi mad i Camillas arbejdskøkken med min far. Så taknemlig for denne dag❤️”

253 Likes, 2 Comments – Lucia Odoom (@luciaodoom) on Instagram: “I dag lavede vi mad i Camillas arbejdskøkken med min far. Så taknemlig for denne dag❤️”

Lucia Odoom on Instagram: “Min far er typen der har en …

Lucia Odoom on Instagram: “Min far er typen der har en Queen Elizabeth kop og går meget op i kongehuset. Det har jeg arvet. I whatsapp har han netop skrevet God keep the Queen. Det er sødt. Jeg ved ikke hvorfor vi er sådan. I min familie hedder alle noget britisk. Min far Steven. Min mor Doris. Min rigtige mormor Mary Elizabeth og min morfar Daniel. Det er svært at forklare Instagram millenials og gen z meme stars at der er mange der er vokset op i spændingsfeltet kolonialisme og oprindelig kultur. Mine forældre og bedsteforældre er vokset op med en fod i pidgin engelsk og en anden i gamle dialekter. Min mor taler dansk ligesom Dronning Margrethe. Helt som hun talte i 60’ernes barndom i Danmark som lille sort pige. Der er en helt anden respekt for ældre herskere end hos min egen generation. Jeg må desværre melde afbud til den kritiske reaktion og i stedet være fedtet ind i min families stockholmsyndrom og skrive hvil i noget mudret gråt skotsk fredelig landskab med nogle corgier omkring dig Elizabeth. Dig der lærte os at man ikke behøver at smile for at være vigtig.”

8. sep. 2022 — 991 Likes, 7 Comments – Lucia Odoom (@luciaodoom) on Instagram: “Min far er typen der har en Queen Elizabeth kop og går meget op i …

991 Likes, 7 Comments – Lucia Odoom (@luciaodoom) on Instagram: “Min far er typen der har en Queen Elizabeth kop og går meget op i kongehuset. Det har jeg arvet. I whatsapp har han netop skrevet God keep the Queen. Det er sødt. Jeg ved ikke hvorfor vi er sådan. I min familie hedder alle noget britisk. Min far Steven. Min mor Doris. Min rigtige mormor Mary Elizabeth og min morfar Daniel. Det er svært at forklare Instagram millenials og gen z meme stars at der er mange der er vokset op i spændingsfeltet kolonialisme og oprindelig kultur. Mine forældre og bedsteforældre er vokset op med en fod i pidgin engelsk og en anden i gamle dialekter. Min mor taler dansk ligesom Dronning Margrethe. Helt som hun talte i 60’ernes barndom i Danmark som lille sort pige. Der er en helt anden respekt for ældre herskere end hos min egen generation. Jeg må desværre melde afbud til den kritiske reaktion og i stedet være fedtet ind i min families stockholmsyndrom og skrive hvil i noget mudret gråt skotsk fredelig landskab med nogle corgier omkring dig Elizabeth. Dig der lærte os at man ikke behøver at smile for at være vigtig.”

Lucia Odoom on Instagram: “Du vil sikkert gerne høre podcast …

Lucia Odoom on Instagram: “Du vil sikkert gerne høre podcast om Lil Nas X, men i denne uge taler vi altså om @kandisband Danmarks største boyband i anledning af filminstruktør @jesper_dalgaard ‘s debutdokumentar @kandisforlivet som har premiere denne torsdag! Se den! Det er et perfekt portræt af fankultur og store dansktopfølelser. Måske årets mest rørende filmoplevelse. På fredag kan du blive klogere på dansktop, musikterapi og Kandis når @nielsfez og @jesper_dalgaard gæster @poptillaegget”

21. sep. 2021 — 353 Likes, 2 Comments – Lucia Odoom (@luciaodoom) on Instagram: “Du vil sikkert gerne høre podcast om Lil Nas X, men i denne uge taler vi …

350 Likes, 2 Comments – Lucia Odoom (@luciaodoom) on Instagram: “Du vil sikkert gerne høre podcast om Lil Nas X, men i denne uge taler vi altså om @kandisband Danmarks største boyband i anledning af filminstruktør @jesper_dalgaard ‘s debutdokumentar @kandisforlivet som har premiere denne torsdag! Se den! Det er et perfekt portræt af fankultur og store dansktopfølelser. Måske årets mest rørende filmoplevelse. På fredag kan du blive klogere på dansktop, musikterapi og Kandis når @nielsfez og @jesper_dalgaard gæster @poptillaegget”

Keywords: lucia odoom instagram