Na dagens tekst

Bareforidag – Narcotics Anonymous Danmark

Helpline-telefon +45 70 20 01 85 … Åben hver dag fra 18:00 til 22:00. Udenfor dette tidsrum er der en telefonsvarer. Kontakt NA Danmark.

Basis tekst – Narcotics Anonymous Danmark

Helpline-telefon +45 70 20 01 85 … Åben hver dag fra 18:00 til 22:00. Udenfor dette tidsrum er der en telefonsvarer. Kontakt NA Danmark.

Bare for i dag – Narcotics Anonymous

Danish_IP08_edits_18sept2017.indd

Bare for i dag vil jeg have tillid til nogen i. NA, der tror på mig, og som ønsker at hjælpe mig i min bedring. Bare for i dag vil jeg have et program. Jeg vil.

Bare for i dag – – Anonyme Narkomane

Bare for i dag – Anonyme Narkomane

Anonyme Narkomane Dagens tekst i Bare for i dag. … BARE FOR I DAG vil jeg ha tillit til noen i NA som tror på meg og ønsker å hjelpe meg i min …

Anonyme Narkomane Dagens tekst i Bare for i dag

Bare for idag

#post_title (Ærlighet, tillit og velvilje) #separator_sa #site_title

Bare for idag. Copyright © 2023 · NA Norge.

Dagens text ur boken Bara för idag – Anonyma Narkomaner

Dagens text ur boken Bara för idag — Anonyma Narkomaner Sverige

Dagens text – NA-medlemmar startar ofta dagen med att läsa ur Bara för idag. Dagens text är är en daglig meditationsbok för beroende.

Prædikentekster 2023 – Bibelselskabet

Prædikentekster | Bibelselskabet

Prædikentekst01-01-2023 … har kun arbejdet én time, og du har stillet dem lige med os, der har båret dagens byrde og hede. … Na’aman hos profeten Elisa.

1. s. i advent fra anden række – Bibelselskabet

1. s. i advent fra anden række | Bibelselskabet

Tekstrække: Anden række … og ingen af dem blev renset, men det blev syreren Na’aman. … Tekstrækken samlet i oplæsningsvenligt format.

Dansk bogfortegnelse for årene … – Side 65 – Resultat for Google Books

Dansk bogfortegnelse for årene … – Google Bøger

I kærlighedens navn – Resultat for Google Books

I kærlighedens navn – Karima Bouylud – Google Bøger

I kærlighedens navn er historien om tre generationer af dansk-marokkanske kvinder og deres kamp for at finde sig selv og hinanden på ny, da den 13-årige Miriam bliver anbragt fra den ene dag til den anden.Miriam er bindeleddet mellem moren, Nadia, og mormoren, Mimount. Anbringelsen tvinger Nadia til at forholde sig til en fortid, som hun har kæmpet for at fortrænge, og som hendes kæreste, Gabriel, ikke ved noget om. Uden Miriam som mægler bryder Nadia og Mimounts anspændte forhold ud i lys lue, og gamle reaktionsmønstre truer med at ødelægge dem alle tre.I kærlighedens navn er en roman om kærligheden, fællesskabet og frigørelsens pris og om de valg, mange kvinder må tage i et liv mellem to kulturer.

Keywords: na dagens tekst