Nemlig nyheder

Nemlig.com | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske

Nemlig.com | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske.dk

Nemlig.com kører masser af varer ud til danskerne, men det er endnu ikke · Økonomi · Business-update: Holch Povlsen taber næsten 400 millioner kroner på Nemlig.

Nemlig.com – Pressemeddelelser

Pressemeddelelser | Nemlig.com

På nemlig.com finder du også dagligvarer til den helt rigtige pris. Hver uge prismatcher nemlig.com mere end 1800 varer med discountsupermarkedernes priser.

Nemlig.com er Danmarks største onlinesupermarked, der hver dag leverer dagligvarer og måltidskasser direkte til døren for tusindvis af danskere. Mere end 4 ud af 5 husstande kan i dag modtage dagligvarer og måltidskasser fra nemlig.com. Med over 9.000 unikke varenumre og et stort sortiment af økologi tilbyder nemlig.com et bredt udvalg af dagligvarer til hverdagen, og med over 25 unikke gård- og specialbutikker er det også muligt at finde delikatesser fra bl.a. Slagter Lund, Lagkaghuset, A.C. Perch’s Thehandel og mange flere på nemlig.com. På nemlig.com finder du også dagligvarer til den helt rigtige pris. Hver uge prismatcher nemlig.com mere end 1800 varer med discountsupermarkedernes priser. Det er med til at gøre nemlig.com til Danmarks billigste onlinesupermarked, og nemlig.com har vundet førstepladsen i to pristjek blandt landets onlinesupermarkeder foretaget af henholdsvis Politiken og BT i foråret 2021.

Nemlig.com indgår overenskomst for chauffører – TV2 Nyheder

Nemlig.com indgår overenskomst for chauffører – TV 2

6. feb. 2023 — Onlinesupermarkedet Nemlig.com og fagforbundet 3F begraver nu stridsøksen. Mandag har de to parter indgået en overenskomst for de chauffører …

Det er første gang, at onlinesupermarkedet indgår en overenskomstaftale for sine chauffører.

Nye varer og inspiration hos nemlig.com

Nemlig.com undskylder efter afsløringer – TV 2

20. mar. 2021 — Overfor Politiken retter eksperter hård kritik af arbejdsforholdene, som de også kalder ulovlige. – Det undskylder vi. Nemlig.com har tidligere …

Onlinesupermarkedet er overrasket over arbejdsforholdene og vil nu igangsætte en ekstern undersøgelse.

Nemlig.com er endelig kommet overens med fagforening efter …

Her finder du nye varer, opskrifter og andre nyheder fra nemlig.com. Klik her for at se mere. Vi leverer lige til døren når det passer dig.

Nemlig.com – Jyllands-Posten

6. feb. 2023 — Onlinesupermarkedet nemlig.com og 3F Transport har tegnet en overenskomst for chauffører. … Nyhederbaseret på det, du har læst for nylig.

Fagforening fastholder kritik af Nemlig.com under udvidelse

Nemlig.com udvider trods kritik fra fagforening | Nyheder | DR

9. nov. 2022 — Nemlig.com afviser at ville tvinge andre firmaer til at tegne en overenskomst, lyder svaret fra Mikkel Pilemand.

 ­

Artikler om Danmark, udlandet, politik, erhverv, finans, underholdning, kultur, sport, forskning, kriminalitet, vejr, trafik, kommuner, sygehuse, …

Fagforening fastholder kritik af Nemlig.com under udvidelse — DetailWatch

9. nov. 2022 — 3F retter atter kritik mod Nemlig.coms arbejdsforhold i forbindles med, at onlinesupermarkedet udvider sin forretning til at kunne nå 92 …

3F retter atter kritik mod Nemlig.coms arbejdsforhold i forbindles med, at onlinesupermarkedet udvider sin forretning til at kunne nå 92 pct. af danskerne, skriver Avisen Danmark. Nemlig.com afviser kritikken og mener, der er rettet op på de forhold, der har ført til kritik.

Keywords: nemlig nyheder, nemlig.com nyheder