Numse på instagram

#numse hashtag on Instagram • Photos and videos

#numse-hashtag på Instagram • Billeder og videoer

11K Posts – See Instagram photos and videos from ‘numse’ hashtag.

11 tusind opslag – Se Instagram-billeder og -videoer med hashtagget “numse”

Joy K. Petersen on Instagram: “Numse trend : i 80/90’erne var …

Joy K. Petersen på Instagram: “Numse trend : i 80/90’erne var det på mode med en lille pariser numse og man så 80’erneni stramme spandex dragter det maste måsen helt ind. Idag ser krops idealet noget anderledes ud. Det har ændret sig en del og nu synes jeg det bliver uhyggeligt fordi kvinde dør faktisk af det – og nogle læger er stoppet helt med at lave Brazillian buttlift fordi 1 ud af 3000 dør – en døde efter en tur i Tyrkiet, og en anden i England, også i USA må kvinder rejse ud af landet fordi deres numse er blevet sten hård pga al mulig de får sprøjtet ind, sekundlim, bildæksspray, rå silikone osv. Du kan træne nok så meget – men de her mål du ser på insta er IKKE naturlige – dine gluteus muskler i numsen kan simpelthen ikke vokse sig SÅ volumiøs store imens resten af din krop er en str 34 – det er Altså fysisk umuligt! Nogle især afrikanske kvinder og nogle få hvide er heldige genetisk at være født med en fyldig bagdel, det er dog ikke tilfældet med 90% af de billeder jeg ser på insta og de sociale medier – så træner du udelukkende for at ligne Kardashian numse, så bliver du skuffet og vil ende ud i en rigtig dårlig træning fordi du ikke kommer i nærheden af Kardashian numse, face it, its fake, og fred være med det, synes bare folk skal være ærlige! Så piger ik stå skuffende på 6 måned og træner et Kim K program #naturalbooty #fakebooty #bootyfashion #anatomy #impossiblebooty #unnaturalbooty #trainingvsbuttlift #buttfashion #kimkardashiansbuttisnothardwork #honestinsta #betruetoyourself #crazyfashion #dontgetoffended #realbooty #fakebooty #truebooty”

Numse trend : i 80/90’erne var det på mode med en lille pariser numse og man så 80’erneni stramme spandex dragter det.

392 Likes, 33 Comments – Joy K. Petersen (@fit_by_joy) on Instagram: “Numse trend : i 80/90’erne var det på mode med en lille pariser numse og man så 80’erneni stramme spandex dragter det maste måsen helt ind. Idag ser krops idealet noget anderledes ud. Det har ændret sig en del og nu synes jeg det bliver uhyggeligt fordi kvinde dør faktisk af det – og nogle læger er stoppet helt med at lave Brazillian buttlift fordi 1 ud af 3000 dør – en døde efter en tur i Tyrkiet, og en anden i England, også i USA må kvinder rejse ud af landet fordi deres numse er blevet sten hård pga al mulig de får sprøjtet ind, sekundlim, bildæksspray, rå silikone osv. Du kan træne nok så meget – men de her mål du ser på insta er IKKE naturlige – dine gluteus muskler i numsen kan simpelthen ikke vokse sig SÅ volumiøs store imens resten af din krop er en str 34 – det er Altså fysisk umuligt! Nogle især afrikanske kvinder og nogle få hvide er heldige genetisk at være født med en fyldig bagdel, det er dog ikke tilfældet med 90% af de billeder jeg ser på insta og de sociale medier – så træner du udelukkende for at ligne Kardashian numse, så bliver du skuffet og vil ende ud i en rigtig dårlig træning fordi du ikke kommer i nærheden af Kardashian numse, face it, its fake, og fred være med det, synes bare folk skal være ærlige! Så piger ik stå skuffende på 6 måned og træner et Kim K program #naturalbooty #fakebooty #bootyfashion #anatomy #impossiblebooty #unnaturalbooty #trainingvsbuttlift #buttfashion #kimkardashiansbuttisnothardwork #honestinsta #betruetoyourself #crazyfashion #dontgetoffended #realbooty #fakebooty #truebooty”

rasmus birnbaum 1974 (@rasmusbirnbaum1974) • Instagram …

rasmus birnbaum 1974. Kendt personlighed velkommen til min Instagram. tiktok.com/@realitynumserasmus. Højdepunkter’s profile picture. Højdepunkter.

Pernille Vermund on Instagram: ““HVORDAN TØRRER DU …

Pernille Vermund på Instagram: ““HVORDAN TØRRER DU DIN NUMSE?” I dag dedikerede jeg min spørgetid hos statsministeren til Brian Larsen fra Hedensted. Brian er en af mange danskere, der har oplevet den uværdige behandling, som mange danskere udsættes for i landets jobcentre.Ved sit sidste møde med kommunen, blev han bedt om at vise, hvordan han tørrer sin numse. Undskyld mig, men hvad f… er det for en måde at behandle folk på??? Brian sad oppe på rækkerne over Folketingssalen og fulgte med, da jeg stillede spørgsmålene. Og han var tydeligt berørt af situationen.Det er hård kost, når man lægger stemme til danskere, der mishandles af systemet. Men jeg kæmper sagen. For jeg er opdraget til, at vi som danskere skal række hånden ud til hinanden og tage ansvar, når systemet svigter. Og som medlem af Folketinget er mit ansvar og mine muligheder for at handle større end nogensinde før. Det forpligter!Jobcentrene skal lukkes. Syge og nedslidte danskere skal have en værdig og uvildig lægefaglig behandling.”

10. dec. 2019 — “HVORDAN TØRRER DU DIN NUMSE?” I dag dedikerede jeg min spørgetid hos statsministeren til Brian Larsen fra Hedensted.

698 Likes, 35 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: ““HVORDAN TØRRER DU DIN NUMSE?” I dag dedikerede jeg min spørgetid hos statsministeren til Brian Larsen fra Hedensted. Brian er en af mange danskere, der har oplevet den uværdige behandling, som mange danskere udsættes for i landets jobcentre.Ved sit sidste møde med kommunen, blev han bedt om at vise, hvordan han tørrer sin numse. Undskyld mig, men hvad f… er det for en måde at behandle folk på??? Brian sad oppe på rækkerne over Folketingssalen og fulgte med, da jeg stillede spørgsmålene. Og han var tydeligt berørt af situationen.Det er hård kost, når man lægger stemme til danskere, der mishandles af systemet. Men jeg kæmper sagen. For jeg er opdraget til, at vi som danskere skal række hånden ud til hinanden og tage ansvar, når systemet svigter. Og som medlem af Folketinget er mit ansvar og mine muligheder for at handle større end nogensinde før. Det forpligter!Jobcentrene skal lukkes. Syge og nedslidte danskere skal have en værdig og uvildig lægefaglig behandling.”

En stor popo, bootykant, numse eller bagdel, kan faktisk være …

Catrine Knøsgaard on Instagram: “En stor popo, bootykant, numse eller bagdel, kan faktisk være en fordel.🍑 Det havde jeg ikke troet før i går, hvor jeg fandt ud af den også er god til fx. at holde drinks, med lidt hjælp selvfølgelig.🤣 Når det er sagt, er det her hvad det sker, når man ikke har været på @nibefestival i 2 år…🥳#festival #nibefestival #LydenafNibe #juhuu #fest #popo #booty #længeventet #fisogballade #balance #godtselskab #dejligevenner”

42 Likes, 6 Comments – Catrine Knøsgaard (@graficats) on Instagram: “En stor popo, bootykant, numse eller bagdel, kan faktisk være en fordel.

42 Likes, 6 Comments – Catrine Knøsgaard (@graficats) on Instagram: “En stor popo, bootykant, numse eller bagdel, kan faktisk være en fordel.🍑 Det havde jeg ikke troet før i går, hvor jeg fandt ud af den også er god til fx. at holde drinks, med lidt hjælp selvfølgelig.🤣 Når det er sagt, er det her hvad det sker, når man ikke har været på @nibefestival i 2 år…🥳#festival #nibefestival #LydenafNibe #juhuu #fest #popo #booty #længeventet #fisogballade #balance #godtselskab #dejligevenner”

@profilfotograf on Instagram: “En flot krop med en fantastisk …

@profilfotograf på Instagram: “En flot krop med en fantastisk numse #flot #kvinde #pige #krop #med #en #fantastisk #numse #popo #bag #bagdel #fitfamdk #fitnessdk #rundk #løb #træning #pigermedmuller #balder #trusser #hvid #hår #seng #lys #foto #gennemsigtig #danmark #ven #venner #blomster #mad”

44 Likes, 1 Comments – @profilfotograf on Instagram: “En flot krop med en fantastisk numse #flot #kvinde #pige #krop #med #en #fantastisk #numse #popo…”

44 Likes, 1 Comments – @profilfotograf on Instagram: “En flot krop med en fantastisk numse #flot #kvinde #pige #krop #med #en #fantastisk #numse #popo #bag #bagdel #fitfamdk #fitnessdk #rundk #løb #træning #pigermedmuller #balder #trusser #hvid #hår #seng #lys #foto #gennemsigtig #danmark #ven #venner #blomster #mad”

Matilde Trobeck on Instagram: “Forleden faldt jeg på numsen …

Matilde Trobeck på Instagram: “Forleden faldt jeg på numsen. Eneste grund til at jeg ikke brækkede mit haleben var mine balder, som fungerer som airbag. Hipsters er altid G-streng på mig (så får den mere sol i en badedragt som skulle forestille, at dække numsepartiet) og jeg sidder blødt på en træstol. Altid. Det er slet ikke så tosset at have store balder. #jegerheltalmindelig”

4488 Likes, 81 Comments – Matilde Trobeck (@matildetrobeck) on Instagram: “Forleden faldt jeg på numsen. Eneste grund til at jeg ikke brækkede mit haleben …

4,488 Likes, 81 Comments – Matilde Trobeck (@matildetrobeck) on Instagram: “Forleden faldt jeg på numsen. Eneste grund til at jeg ikke brækkede mit haleben var mine balder, som fungerer som airbag. Hipsters er altid G-streng på mig (så får den mere sol i en badedragt som skulle forestille, at dække numsepartiet) og jeg sidder blødt på en træstol. Altid. Det er slet ikke så tosset at have store balder. #jegerheltalmindelig”

NUMSE (@numse4) • Instagram photos and videos

8 Followers, 13 Following, 85 Posts – See Instagram photos and videos from NUMSE (@numse4)

Amerikanske Anna Victoria advarer mod ‘numse-trick’ på … – BT

Amerikanske Anna Victoria advarer mod ‘numse-trick’ på Instagram: ‘Jeg gør det også’ | BT Viralt – www.bt.dk

26. mar. 2018 — Det kan være demotiverende at scrolle ned gennem Instagram-feedet og se flade maver, slanke lår og struttende numser, men virkeligheden er …

Det kan være demotiverende at scrolle ned gennem Instagram-feedet og se flade maver, slanke lår og struttende numser, men virkeligheden er sjælden så perfekt, som den ser ud på sociale medier.

Ny trend går amok på instagram-side: Vis din bare røv i varmen

Ny trend går amok på instagram-side: Vis din bare røv i varmen – Ekstra Bladet

27. jun. 2017 — En kvinde fra London har startet en ny trend på sin instagram-side, hvor folk fra hele verden nu viser deres bare numser frem – siden har …

En kvinde fra London har startet en ny trend på sin instagram-side, hvor folk fra hele verden nu viser deres bare numser frem – siden har allerede 235.000 følgere – se et hav af frække numser nede i artiklen

Keywords: numse på instagram