Sofie linde instagram

S O F I E L I N D E (@sofielinde1) • Instagram photos and videos

672k Followers, 1446 Following, 1181 Posts – See Instagram photos and videos from S O F I E L I N D E (@sofielinde1)

Sofie Linde (@lindes_hus) • Instagram photos and videos

Sofie Linde. Vores hus Vi har ejet hende i tre år; Sød tøs, hyggelig, Ik’ for fed og dufter okay ugen ud Hun opdateres stadig. Velkommen indenfor.

S O F I E L I N D E on Instagram: “Kære venner ♥️ Jeg har …

S O F I E L I N D E på Instagram: “Kære venner ♥️Jeg har det seneste stykke tid fået utrolig mange spørgsmål vedr. min krop og min vægt. Stort set alle er positive; “Hvor er det flot, at du har tabt dig”, “Hvor er du blevet smuk efter du har tabt dig, hvordan har du gjort det?”, “Endelig kan man se din krop. Godt gået”.Jeg ved godt, at alle beskeder og kommentarer er serveret – og sendt afsted med gode hensigter og i kærlig mening. Alligevel bliver jeg lidt trist, når jeg læser dem. For er vi virkelig stadig der? Dér hvor vi stadig synes at det flot og flottest hvis man har tabt sig? Og dér hvor vi kommenterer på hinandens kroppe og vægt? Min krop, som nu har fulgt mig i 30 år, har som voksen vejet både 50 kg. og over 100 kg. Min vægt afhænger af hvor jeg er i mit liv og hvilken livsfase, jeg befinder mig i.Mit forhold til min krop har svinget meget gennem årerne, men her de seneste år har jeg lært at holde af den. Præcis som den er, og med den yoyo-vægt der følger med den. Og hold nu op, hvor har det været dejligt🌱 Hvor ville jeg dog ønske for alle unge mennesker, at de kunne vokse op uden konstant at tage stilling til, hvordan deres egen – og andres kroppe ser ud. Og uden illusionen om, at det er ‘flottest’ at være tynd. Jeg drømmer sådan om, at vi sammen arbejder henimod, at det er en ‘ikke-ting’ hvordan vores – og andres kroppe tager sig ud. Jeg ved, at det er lettere sagt end gjort. For det ligger så dybt forankret i os. Men lad os prøve. Lad os fokusere på mennesket, tøjet, omgivelserne og ikke kroppen. “Hvor er det en flot prikket kjole du har købt dig. Sådan en gad jeg godt have.”, “Hvor er du altså pæn”, “Du ser så godt ud i den kjole”. Det er små detaljer – men jeg tror på, at hvis vi tager vægten og kroppen ud af ligningen, når vi kommenterer hinanden, så vil det gøre en stor forskel på, hvordan vi ser på os selv❣️Lov mig at huske, at det ‘flotteste’ er at gå med rank ryg, tale pænt til andre og sig selv og gøre det så godt man kan i alle livet’s hensigter❣️That’s all 😘 Kys S. ♥️”

154k Likes, 6262 Comments – S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on Instagram: “Kære venner ♥️ Jeg har det seneste stykke tid fået utrolig mange spørgsmål …

155K Likes, 6,261 Comments – S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on Instagram: “Kære venner ♥️Jeg har det seneste stykke tid fået utrolig mange spørgsmål vedr. min krop og min vægt. Stort set alle er positive; “Hvor er det flot, at du har tabt dig”, “Hvor er du blevet smuk efter du har tabt dig, hvordan har du gjort det?”, “Endelig kan man se din krop. Godt gået”.Jeg ved godt, at alle beskeder og kommentarer er serveret – og sendt afsted med gode hensigter og i kærlig mening. Alligevel bliver jeg lidt trist, når jeg læser dem. For er vi virkelig stadig der? Dér hvor vi stadig synes at det flot og flottest hvis man har tabt sig? Og dér hvor vi kommenterer på hinandens kroppe og vægt? Min krop, som nu har fulgt mig i 30 år, har som voksen vejet både 50 kg. og over 100 kg. Min vægt afhænger af hvor jeg er i mit liv og hvilken livsfase, jeg befinder mig i.Mit forhold til min krop har svinget meget gennem årerne, men her de seneste år har jeg lært at holde af den. Præcis som den er, og med den yoyo-vægt der følger med den. Og hold nu op, hvor har det været dejligt🌱 Hvor ville jeg dog ønske for alle unge mennesker, at de kunne vokse op uden konstant at tage stilling til, hvordan deres egen – og andres kroppe ser ud. Og uden illusionen om, at det er ‘flottest’ at være tynd. Jeg drømmer sådan om, at vi sammen arbejder henimod, at det er en ‘ikke-ting’ hvordan vores – og andres kroppe tager sig ud. Jeg ved, at det er lettere sagt end gjort. For det ligger så dybt forankret i os. Men lad os prøve. Lad os fokusere på mennesket, tøjet, omgivelserne og ikke kroppen. “Hvor er det en flot prikket kjole du har købt dig. Sådan en gad jeg godt have.”, “Hvor er du altså pæn”, “Du ser så godt ud i den kjole”. Det er små detaljer – men jeg tror på, at hvis vi tager vægten og kroppen ud af ligningen, når vi kommenterer hinanden, så vil det gøre en stor forskel på, hvordan vi ser på os selv❣️Lov mig at huske, at det ‘flotteste’ er at gå med rank ryg, tale pænt til andre og sig selv og gøre det så godt man kan i alle livet’s hensigter❣️That’s all 😘 Kys S. ♥️”

S O F I E L I N D E on Instagram: “Og så kom Søs ♥️”

S O F I E L I N D E på Instagram: “Og så kom Søs ♥️”

5. feb. 2021 — 226k Likes, 6746 Comments – S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on Instagram: “Og så kom Søs ♥️”

226K Likes, 6,746 Comments – S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on Instagram: “Og så kom Søs ♥️”

S O F I E L I N D E on Instagram: “Jeg har taget en svær …

S O F I E L I N D E på Instagram: “Jeg har taget en svær beslutning. Tiden er inde for mig til at tage springet ud i det store freelance-bassin.Efter 10 fantastiske år på DR var det tid til at prøve noget nyt. TAK til alle jer som har hjulpet mig. Tak til jer, der både har været søde og hårde ved mig. Tak til jer, der smilede på gangen. Tak til jer der altid fortalte jeres ærlige mening. Tak til alle min dejlige kollegaer på DR ♥️♥️”

47.6k Likes, 404 Comments – S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on Instagram: “Jeg har taget en svær beslutning. Tiden er inde for mig til at tage springet …

48K Likes, 403 Comments – S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on Instagram: “Jeg har taget en svær beslutning. Tiden er inde for mig til at tage springet ud i det store freelance-bassin.Efter 10 fantastiske år på DR var det tid til at prøve noget nyt. TAK til alle jer som har hjulpet mig. Tak til jer, der både har været søde og hårde ved mig. Tak til jer, der smilede på gangen. Tak til jer der altid fortalte jeres ærlige mening. Tak til alle min dejlige kollegaer på DR ♥️♥️”

S O F I E L I N D E on Instagram: “Pink hair, I don’t care Der …

S O F I E L I N D E på Instagram: “Pink hair, I don’t care 🌸🧠👛🎀💖 Der skal ALTID være lidt til de farveblinde – og dem med god humor 😘”

48.6k Likes, 513 Comments – S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on Instagram: “Pink hair, I don’t care Der skal ALTID være lidt til de …

49K Likes, 513 Comments – S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on Instagram: “Pink hair, I don’t care 🌸🧠👛🎀💖 Der skal ALTID være lidt til de farveblinde – og dem med god humor 😘”

Sofie Linde (@lindes_hus) • Instagram-foto’s en -video’s

242k volgers, 177 volgend, 155 berichten – Bekijk Instagram-foto’s en -video’s van Sofie Linde (@lindes_hus)

242k volgers, 177 volgend, 155 berichten – Bekijk Instagram-foto's en -video's van Sofie Linde (@lindes_hus)

feminadk on Instagram: “Sofie Linde (@sofielinde1) er en …

feminadk on Instagram: “Sofie Linde (@sofielinde1) er en inspiration for alle os, der har følt os ensomme, hadet at være gravide, haft svært ved at sige fra eller er vågnet op med burgerøjne og mascaraklatter i øjenkrogen. Og man må sige, hun får brudt nogle tabuer for tiden 👏⁠⁠For nylig stod hun som vært til Zulu Comedy Galla og fortalte, hvordan hun som 18-årig nyansat på DR var blevet udsat for sexchikane af en ældre, mandlig tv-personlighed.⁠⁠Tidligere har hun joket med menstruation under X-factor, da hun ud af det blå for scenen fortalte, at hun var på andendagen af sin menstruation. ⁠⁠Og så var der dengang, hvor hun sagde “nej tak” til ros for sit vægttab, fordi, som hun skrev, det er problematisk, at vi stadig ligestiller vægttab med noget entydigt positivt, for det kan skyldes et utal af ting.⁠⁠Vi har samlet otte gange, hvor Sofie Linde var en kæmpe boss og sagde det, vi alle havde brug for at høre 😎 Følg linket i bio.⁠⁠Foto: Ulrik Jantzen⁠⁠#femina #feminadk #sofielinde”

2328 Likes, 39 Comments – @feminadk on Instagram: “Sofie Linde (@sofielinde1) er en inspiration for alle os, der har følt os ensomme, hadet at være…”

2,328 Likes, 39 Comments – @feminadk on Instagram: “Sofie Linde (@sofielinde1) er en inspiration for alle os, der har følt os ensomme, hadet at være gravide, haft svært ved at sige fra eller er vågnet op med burgerøjne og mascaraklatter i øjenkrogen. Og man må sige, hun får brudt nogle tabuer for tiden 👏⁠⁠For nylig stod hun som vært til Zulu Comedy Galla og fortalte, hvordan hun som 18-årig nyansat på DR var blevet udsat for sexchikane af en ældre, mandlig tv-personlighed.⁠⁠Tidligere har hun joket med menstruation under X-factor, da hun ud af det blå for scenen fortalte, at hun var på andendagen af sin menstruation. ⁠⁠Og så var der dengang, hvor hun sagde “nej tak” til ros for sit vægttab, fordi, som hun skrev, det er problematisk, at vi stadig ligestiller vægttab med noget entydigt positivt, for det kan skyldes et utal af ting.⁠⁠Vi har samlet otte gange, hvor Sofie Linde var en kæmpe boss og sagde det, vi alle havde brug for at høre 😎 Følg linket i bio.⁠⁠Foto: Ulrik Jantzen⁠⁠#femina #feminadk #sofielinde”

Sofie Linde (@lindes_hus) • Instagram-bilder og -videoer

243 k følgere, 178 følger, 155 innlegg – Se Instagram-bilder og -videoer fra Sofie Linde (@lindes_hus)

242 k følgere, 177 følger, 155 innlegg – Se Instagram-bilder og -videoer fra Sofie Linde (@lindes_hus)

Sofie Linde: ”Jeg har aldrig i mit liv været så bange” – Instagram

ALT.dk on Instagram: “Sofie Linde: ”Jeg har aldrig i mit liv været så bange”⁠⁠@sofielinde1 hylder kvinderne i den nye Metoo-dokumentar for at stille sig frem, for det er langt fra omkostningsfrit, siger hun i Aftenshowet.⁠⁠”Jeg har fået dødstrusler, jeg er blevet spyttet på på gaden, jeg er blevet kaldt alverdens uhyggeligheder i min indbakke, jeg har frygtet for, om jeg kunne beholde mit arbejde, jeg har mistet venner,” fortæller hun. ⁠⁠”Det er IKKE omkostningsfrit at stille sig frem i denne her debat. Det er det heller ikke for de kvinder, som træder frem i denne her dokumentar.”⁠⁠👉🏼 Læs mere via linket i vores profil⁠⁠📸 Bo Nymann / Her&Nu”

3699 Likes, 143 Comments – ALT.dk (@alt.dk) on Instagram: “Sofie Linde: ”Jeg har aldrig i mit liv været så bange”⁠ ⁠ @sofielinde1 hylder kvinderne i den nye …

3,699 Likes, 143 Comments – ALT.dk (@alt.dk) on Instagram: “Sofie Linde: ”Jeg har aldrig i mit liv været så bange”⁠⁠@sofielinde1 hylder kvinderne i den nye Metoo-dokumentar for at stille sig frem, for det er langt fra omkostningsfrit, siger hun i Aftenshowet.⁠⁠”Jeg har fået dødstrusler, jeg er blevet spyttet på på gaden, jeg er blevet kaldt alverdens uhyggeligheder i min indbakke, jeg har frygtet for, om jeg kunne beholde mit arbejde, jeg har mistet venner,” fortæller hun. ⁠⁠”Det er IKKE omkostningsfrit at stille sig frem i denne her debat. Det er det heller ikke for de kvinder, som træder frem i denne her dokumentar.”⁠⁠👉🏼 Læs mere via linket i vores profil⁠⁠📸 Bo Nymann / Her&Nu”

Keywords: sofie linde instagram, instagram sofie linde