Klip navlestrengenen fra dyre SEO bureuer: Lær det SEO, du har brug for, for at drive din forretning

Både i vandet

Er du kvindelg solo selvstændig med en passion for din virksomhed og din hjemmeside? Så tænker jeg, at du godt ved, at din hjemmeside måske godt kunne trænge til at bliv spændt, så den kan køre i et højere gear. Jeg tænker dog også, at du er træt af at bruge en formue på SEO-eksperter og bureauer, der sjældent leverer de ønskede resultater, ikke sandt

Det er på tide at tage styringen over din online tilstedeværelse og frigøre dig fra de begrænsende bånd til eksterne parter. Det gør du ved at lære det SEO, du har brug for selv.

Mit SEO kursus er designet specielt til ambitiøse selvstændige, der ønsker at få bedre indsigt i deres hjemmesides trafik og succes, såvel som forståelse for SEO værktøjskassen, så de selv kan fixe og forbedre, hvad der er behov for. Det betyder også, at …

Du bliver ikke SEO ekspert. Du lærer SEO til husbehov

Du behøber ikke en uddannelse som tandlæge for at kunne holde dine tænder rene. Du skal blot have indsigt i tandhygiejne, og kende til værktøjer: en god tandbørste, mundskyld og tandtråd, såvel som optimal brug af disse. SEO er lidt det samme. Du kan lære 5.000 forskellige SEO muligheder, tendenser og andet.

Men det har du ikke brug for, og det har du heller ikke brug for at betale for, hos et bureau. 

Jeg har været i to forskellige bureauer, såvel som været freelancer hos mange selvstændige og små firmaer. Fælles for dem alle er, at de har nogenlunde de samme, begrænsede behov. Og når jeg siger begrænsede, så mener jeg det ikke nedladende, men ganske enkelt, at en hjemmeside med 3-5 service ydelser, unægtelig kræver en type opmærksomhed end en elektronik-webshop med 10.000 forskellige varenumre, med hundredvis der går ind og ud hver måned.

Det er hvad jeg mener med SEO til husbehov. SEO viden og værktøjer, du har brug for. Og glem alt det andet.

Din underviser vil være mig, SEO specialist Christian Jespersen, der har arbejdet med SEO i snart 7 år. Jeg ved, hvad du har brug for at lære, alt det, du ikke behøver at bruge tid på, så du har mere tid på det, der skaber flere kunder og varetager dine eksisterende kunders interesse.

SEO kursus København er online, hvor du får adgang til at kurset, og mig i tre måneder, så du kan få implementeret, hvad der er behov for hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om det, så søg efter “seo for selvstændige” og tag kontakt, og tilmeld dig også Facebook gruppen med samme navn.