Sådan får du smukke negle i en travl hverdag

Når karrieren tager fat kan tiden til forskellige beauty-behandlinger hurtigt forsvinde. Hvad end det er ture til frisøren, kosmetologen eller den lokale negleklinik kan det være svært at passe ind i en travl hverdag. Heldigvis er der råd for, hvordan du holder dine negle smukke, selvom du ikke har tid til at besøge negleklinikken i arbejdstiden.

Lav dine egne gelenegle

Selvom det måske lyder svært, er det faktisk nemt at komme i gang med at lave flotte gelenegle derhjemme. Så kan du gøre det om aftenen efter arbejde eller i weekenden, og skal ikke tilpasse dig den lokale kliniks åbningstider. Det kræver selvfølgelig, at du investerer i produkter fra for eksempel Neglefeber, for at du hurtigt kan komme i gang. For at hjælpe dig, der er helt ny i at lave negle, har de sammensat startpakker, der indeholder alt, hvad du skal bruge. Uanset om du vil forlænge, forstærke eller bare give dine negle en fin og holdbar shellak, finder du det der.

Sund kost giver sunde negle

Er du ikke til gele- og akrylnegle, eller kan du ikke finde tiden til at lære at lave dem selv fra bunden, er det måske løsningen at gå uden. Du kan nemlig sagtens få flotte negle, selvom du holder dem naturlige. Her handler det om en sund og varieret kost. Især B-vitamin, C-vitamin, calcium, Selen samt de gode fedtstoffer fra for eksempel nødder og avocado kan hjælpe dine negle godt på vej. Får du ikke nok af det i din daglige kost, kan det være en god idé at supplere med kosttilskud, som indeholder ovenstående.

Prioritér tid til dig selv

I en travl hverdag præget af karriereambitioner kan det virke kontraproduktivt at skulle sætte tid af til sig selv. Men tiden er givet godt ud. Hvad end du vil bruge den på at lave flotte negle derhjemme, eller tiden måske bruges på træning og samvær med familie og venner, så har det en positiv indvirkning på både dit fysiske og mentale helbred. Stress er som bekendt ikke godt for kroppen, og det samme gælder dine negle, som også påvirkes af det. Derudover hjælper fritid også til at holde dig sund til at kunne arbejde mange år fremover. Og hvad er karriere værd, hvis man om få år ikke er i stand til at arbejde pga. stress?

Hvad end du skal i gang med at lave flotte gelenegle derhjemme, eller du vælger at holde dine naturlige, har du her fået input til, hvordan du får flotte negle. Så er det bare med at komme i gang.